SH Video Ramadhan

"Takkan hang nak tunggu bulan puasa baru nak promote? Akai ada ka? Bolo punya olang!"

Ini merupakan 'nasihat' saya kepada rakan rakan saya setiap kali bulan puasa nak kunjung tiba.

Lebih 20 tahun lalu, salah seorang rakan saya bekerja di salah sebuah hotel di KL menguruskan pemasaran untuk kempen Ramadhan.


Memang tak senang duduk dia pasal hari hari akan call klien klien lama & offer Pakej Pra Ramadhan.

KPI yang disediakan oleh pengurusan dia ialah wajibulghunnah minimum 80% telah ditempah sebelum 1 Ramadhan untuk 3 minggu pertama bulan puasa.

Pasal tu biasanya, kalau bulan puasa, kita nak book asyik full jer sana sini.

Itu hotel, cuba tengok servis jahit pakaian? Orang rumah saya sendiri bulan 12, 2018 dah tempah baju raya untuk 2019.


Benda yang sama saya apply dalam pemasaran produk atau servis. Paling best, kebanyakkan produk saya, saya takde pun lagi stok tapi saya dah promote melalui pelbagai medium/channel.

Tahun lepas, saya lancarkan produk Clean Sprayz iaitu Spray Pencuci Tudung 30 Saat pada musim bulan puasa. Impak dia 7 hari pertama saya berjaya jual 10,000 botol dan secara keseluruhan kempen bulan puasa saya, saya berjaya jual 100,000 botol.

Harga Pasaran sebotol ialah RM30. Cuba congak agak agak berapa jumlah jualan saya? ;)

Paling best, satu sen saya tak keluarkan bajet untuk iklan berbayar!

Nak saya kongsikan bagaimana saya buat? Teruskan membaca.




Apa itu Strategi Social Hack Ramadhan?

Ia merupakan strategi yang saya susun setiap kali "Projek Raya" saya merangkumi fasa;

  • Pra Ramadhan
  • Ramadhan
  • Cut Off (Hari Terakhir Pengeposan)
  • Hari Raya
  • Selepas Hari Raya

Bisnes saya sesuai ke?

Strategi Social Hack Hack Ramadhan sangat sesuai untuk Produk Raya seperti

  1. Pakaian
  2. Tudung
  3. Handsocks
  4. Cookies
  5. Kueh / Kacang / Kerepek
  6. Perhiasan Raya
  7. Kasut Raya
  8. Gadjet
  9. Pelbagai servis
  10. dan bermacam macam lagi.

Pendek kata, kalau anda sedang nak merancang kempen Ramadhan Raya, ianya sangat sesuai!


Apa ada dalam Strategi Social Hack Ramadhan?

Dalam Pakej Strategi Social Hack Raya, saya sediakan;


*Saya akan tunjuk REAL LIFE example yang saya dah buat. Anda hanya perlu 'tiru' jer.

Bukan setakat itu sahaja, saya sediakan BONUS kepada anda untuk masa yang terhad;


dan ini tawaran paling EKSKLUSIF jika anda buat pembelian hari ini sahaja!


TESTIMONI

dan banyak lagi testimoni yang masuk saban hari!


Berapa Harga Semua ini?

Kalau nak ikutkan, sudah beratus eksperimen yang saya dah jalankan semenjak 2011. Harga Biasa ialah RM250.

Tapi khas untuk PROMO RAMADHAN ini, harganya cuma;

RM99 HABIS

RM120 HABIS

 RM180 sahaja.

Kemudian harga akan dinaikkan sehinggalah RM250.

Pilihan di tangan anda. Nak terus hantuk kepala untuk fikir sendiri atau ikut sahaja framework yang saya sediakan.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
SH Strategi Ramadhan Earlybird (RM99) HABIS STOK
SH Strategi Ramadhan PROMO (RM120) HABIS STOK
SH Strategi Ramadhan LAST CALL (RM180)
SH Strategi Ramadhan NORMAL PRICE (RM250) HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN


Maklumat Peniaga

Growth Tribe Solutions
hqmyspace@gmail.com
+60199703000